Aars Glarmesterforretning ApS​

Bilglas har vi stor erfaring med

Har du fået et stenslag i dit bilglas? Så står vi hos Aars Glarmesterforretning ApS klar til at hjælpe dig. Vi er en professionel virksomhed med stor erfaring inden for reparation af bilruder. Vi kommer primært i og omkring Aars, Hobro, Farsø og Aalestrup, men kører også gerne ud til kunder uden for disse områder.

Vi er et firma med mange år på bagen. Vi har nemlig arbejdet som glarmester lige siden 1978, hvorfor vi er kompetente til at løse mange forskellige opgaver inden for faget. Vi kan eksempelvis tilbyde professionel montering af bilruder og andet arbejde med bilglas.

Vi er effektive og grundige i vores arbejde med bilglas

Igennem årene har vi løst mange forskellige opgaver for tilfredse kunder. Vi gør meget for at være en seriøs samarbejdspartner, som altid overholder alle aftaler.​

Hos os kan du desuden altid forvente høj kvalitet, selvom vores priser er billige og konkurrencedygtige.

Hvis du skal have foretaget en udskiftning af bilruder her hos os, så garanterer vi dig, at det bliver gjort hurtigst muligt. Vi er nemlig effektive i vores arbejde, så du ikke skal undvære din bil mere end højst nødvendigt. Selvom vi er effektive, er vi naturligvis også altid grundige i vores arbejde, hvor vi skaber solide resultater.

Kontakt os for at høre nærmere

Skal vi sætte nyt bilglas i din bil, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere. Vi garanterer professionelle løsninger af høj kvalitet til en skarp pris hver gang.

Du kan ringe til os på telefon: 98 62 36 77 eller sende en mail til: glas@aars.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.​

Indhent tilbud på at få skiftet glasset

Lad os hjælpe dig med dit næste projekt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

Firma

Aars Glarmesterforretning ApS

CVR: 27325173

Kontakt

Telefon: 98 62 36 77

Mobil: 20 62 83 68

E-mail: glas@aars.dk