Aars Glarmesterforretning ApS​

Glasværn til terrasser, trapper og lignende​

Mangler du et glasværn til terrasse, trappe, altan eller et helt andet sted? Så er du kommet til det rette firma. Hos Aars Glarmesterforretning ApS er vi eksperter indenfor glas, og vi har bl.a. specialiseret os indenfor glasværnsarbejde, som vi udfører til konkurrencedygtige priser for både privatpersoner og forskellige former for erhverv. Vores typiske kunder befinder sig i Aars, Farsø, Aalestrup og Hobro samt i andre omkringliggende områder.

Få et flot glasværn indendørs såvel som udendørs

Der er mange privatpersoner, der foretrækker et glasværn, fordi man dermed får en æstetisk flot løsning i hjemmet. Samtidig er der også mange erhvervskunder, der vælger at få monteret et glasværn, fordi det skaber en flot kontorbygning.

De typiske opgaver indenfor opsætning af glasværn er stort set de samme for både privatpersoner og erhvervskunder.  Der er typisk behov for at få opsat glasværn i forbindelse med:

  • Terrasse
  • Tagterrasse
  • Hegn
  • Trappe

​Når du vælger at lade os stå for din opgave, kan du både få en smuk løsning indendørs såvel som udendørs.

Kontakt os og få en pris på dit glasværnsarbejde eller hør mere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af løsninger i forbindelse med lige netop dit glasværnsarbejde, eller ønsker du at indhente en pris på din opgave? 

Så kontakt os med det samme.

Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon 

98 62 36 77, eller du skrive til vores e-mail glas@aars.dk, hvis du foretrækker det. I sidstnævnte tilfælde kan du forvente at høre tilbage fra os med en besvarelse på din henvendelse eller et uforpligtende tilbud indenfor ganske kort tid.​

Indhent tilbud på at få skiftet glasset

Lad os hjælpe dig med dit næste projekt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

Firma

Aars Glarmesterforretning ApS

CVR: 27325173

Kontakt

Telefon: 98 62 36 77

Mobil: 20 62 83 68

E-mail: glas@aars.dk